PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Vapor Llonch obre el període de sol·licituds de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur

Les peticions de l'oferta provisional de Formació Ocupacional per l'any 2013-2014 s’han de presentar al Centre de Formació Cal Molins

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch obre a partir de dilluns 18 de novembre el període d’informació i de presentació de sol·licituds de l'oferta provisional de Formació Ocupacional per l'any 2013-2014, pendent de l’aprovació definitiva per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat.

L’oferta provisional prevista inclou un gran varietat de cursos, que permeten en la seva majoria obtenir un certificat de professional. En concret, l’oferta prevista és: Gestió comptable i auditoria, Gestió integrada de RRHH, Creació i gestió de microempreses, Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (2 edicions), Organització i gestió de magatzems (2 edicions), Gestió administrativa i financera de comerç internacional (2 edicions), Eficiència energètica d'edificis, Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars tèrmiques, Confecció i publicació de pàgines web, Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web, Transport sanitari, Inserció laboral de persones amb discapacitat, Mediació comunitària (2 edicions), Atenció sociosanitària a persones en el domicili, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (2 edicions), Dinamització d'activitats del temps lleure educatiu infantil i juvenil (2 edicions), Manteniment dels sistemes elèctrics i electrònics de vehicles, Anglès d'atenció al públic (2 edicions) i Alemany d'atenció al públic.

Les persones interessades en optar a alguna de les places previstes dels cursos han d’adreçar-se al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32) entre el 18 de novembre i el 29 de novembre de 2013 en horari de 9:00-14:00 h de dilluns a divendres i tardes de dilluns i dimecres de 16:00 a 18:00 h.

Aquesta oferta formativa és provisional pendent de l’aprovació del SOC. Un cop aprovats els cursos, es procedirà a la selecció de participants. Los cursos s’iniciaran de manera esglaonada partir de desembre de 2013. Qualsevol persona interessada en ampliar la informació i consultar el programa de cadascun dels cursos por accedir al web www.vaporllonch.net.

Formació ocupacional

La formació ocupacional és una modalitat de formació no reglada i els principals requisits per participar-hi és tenir edat laboral i prioritàriament estan a l’atur. En funció de cada curs també és necessari disposar d’un nivell d’estudis específic. L’objectiu principal de la formació ocupacional és que els seus participants aprenguin un ofici que els permeti incorporar-se amb més facilitat al mercat de treball. De fet, la programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou en la majoria de casos un període de pràctiques en una empresa per a què l’alumne es familiaritzi amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector escollit i augmenti les possibilitats de trobar una feina.