PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La 3a Cursa Nocturna del riu Ripoll de Sabadell arriba el proper divendres

La cita és el proper divendres, 25 de juliol, a 2/4 de 10 de la nit. Sabadell tornarà a ser escenari, per tercer cop, de la Cursa Nocturna del riu Ripoll. Amb una distància de 9 km, la prova fa un recorregut resseguint el traçat del riu al seu pas per Sabadell, afegint-hi, a més, un particular al·licient, com és el fet que es disputi durant el vespre-nit –tots els participants hauran de córrer amb frontal obligatòriament–. La cursa l’organitzen l’Associació Esportiva Mitja Marató (Sabadell Atletisme, format pel Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell) i l’Ajuntament de Sabadell. Avui l’han presentat en roda de premsa el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, el president de Sabadell Atletisme, Josep Molins, i el director de la Cursa, Ernest Aguilar.

Tal i com ha explicat Josep Ayuso, es tracta d’una “cursa puntuable per les Sabadell Run Series”. Així mateix, el tinent d’alcalde ha volgut “agrair a tots els espònsors i col·laboradors la seva implicació per fer possible la prova”.

Per la seva part Josep Molins ha recordat la unió d’esforços que va significar el naixement de Sabadell Atletisme i ha qualificat la cursa com “una prova molt maca, en la qual la gent acaba molt contenta d’haver participat”.

El director de la cursa, Ernest Aguilar, ha explicat que “a la prova es puja per un lateral del riu i es baixa per l’altre. En ser una cursa nocturna, hem prioritzat força el tema de la seguretat”. També ha comentat que a hores d’ara hi ha inscrites unes 360 persones i s’espera la participació d’entre 400 i 450.

La  prova tindrà la sortida davant la Pista Coberta d’Atletisme i l’arribada i recollida prèvia de pitralls a la zona Esportiva de Sant Oleguer, concretament a les Pistes d’Atletisme Josep Molins. La participació és oberta a majors de 16 anys.

A la 3a Cursa Nocturna del riu Ripoll s’establirà una classificació general masculina i femenina i es distribuiran premis als 5 primers classificats en totes dues categories. Tots els participants rebran un bossa amb diversos obsequis gentilesa dels diferents espònsors de la cursa, destacant la participació de Gàlvez Subministres i Teka. Els resultats definitius de la prova es faran públics a la pàgina www.sabadellrunseries.com

Inscripcions

Les inscripcions a la cursa es poden fer fins a la mitjanit de dimecres 23 de juliol a través d’Internet a  www.sabadellrunseries.com o bé presencialment a Intersports Molins (Rambla, 111), Prorunners (ronda Ponent), Sloprunners (ctra. de Terrassa, 172),  Finisher (c/ Industria, 6) o a les oficines del Club Natació Sabadell i Joventut Atlètica Sabadell. Els drets d’inscripció són de 12€. També es faran inscripcions el mateix dia de la cursa (a 15€), sempre que no s’hagi arribat al màxim permès d’inscrits.