PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La major part del passeig de la Plaça Major quedarà pavimentada a finals de mes

Seguint el calendari previst, a final del mes d’agost, les obres del passeig de la Plaça Major permetran veure la major part de l’espai pavimentat. A hores d’ara, els treballs a la vorera oest estan molt avançats i es preveu que a finals d’agost estiguin bastant avançades les obres que resten des del número 51 fins a enllaçar amb el passeig Manresa. Aquesta part correspon als dos únics pàrkings privats existents al passeig.

Pel que fa a la vorera est o de llevant, un cop enllestits els treballs corresponents al pas de les instal·lacions —reg, enllumenat...—, la previsió és que quedi urbanitzada amb paviment a finals del mes d’agost. De fet, ja fa uns dies que la part de vial corresponent al pas dels autobusos ja està formigonada.

Quant al carrer de Mestre Rius, actualment, s’està col·locant el paviment de granit i la previsió és que les obres quedin enllestides aquesta setmana.

Per últim, al Racó del Campanar es troben totes les instal·lacions passades i la base formigonada i durant aquests dies ha quedat col·locat el mur que delimita la part de dalt de la part de baix del Racó del Campanar. Acabat el mur, s'ha començat a pavimentar amb granit la superfície superior.

Tal i com ha destacat el tinent d’alcalde de Presidència i aquesta setmana alcalde accidental, Josep Ayuso, quan ha visitat la zona acompanyat pel regidor d’Espai Públic, Cristian Sánchez, “estem avançant en uns treballs que faran realitat la recuperació d’aquest àmbit tan emblemàtic com a espai de trobada i de convivència. Un espai que és el centre neuràlgic de la ciutat. Això serà gràcies a la complicitat sabadellenca i, sobretot, al treball conjunt de les entitats i operadores que, dia rere dia, han buscat el valor afegit que ha de permetre recuperar l’esperit del passeig de la Plaça Major”. Ayuso també ha volgut agrair tot l’esforç de ciutat, especialment del comerç, per unes obres que “veurem enllestides ben aviat”.

Per la seva banda, Cristian Sánchez, regidor d’Espai Públic ha destacat que, “l’important aquests dies és eixamplar la pavimentació de les voreres perquè es pugui passejar amb comoditat. Les obres avancen a bon ritme i al setembre estrenarem curs amb un passeig amb una nova fisonomia”.