PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’escola Ribatallada millora la seva pista esportiva i de jocs

El tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, i el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Ramon Burgués, han visitat les obres de millora de la pista esportiva i de jocs de l’Escola Ribatallada.

Gràcies a les obres que s’han fet durant dues setmanes aquest agost, l’escola Ribatallada, ha millorat la seva pista esportiva i de jocs. Així, el sanejament del paviment han solucionat els problemes d’esquerdes i juntes deteriorades que podien arribar a causar risc de caigudes i, a més, no la feia apte per a la pràctica de competicions de jocs esportius escolars. Les obres d’arranjament han tingut un cost de 13.385 euros i permetran que els alumnes tinguin, de cara setembre, una pista en bones condicions.

Durant una visita a l’escola per veure l’evolució dels treballs que s’hi estan fent, Josep Ayuso ha destacat que “aquesta és una millora educativa i esportiva, dos àmbits que es relacionen i que comparteixen valors i que contribueixen a la formació integral dels nens i nenes. Estrenar curs també vol dir tornar a l’escola amb les millors condicions pel que fa a les instal·lacions

Per la seva banda, Ramon Burgués, ha valorat que “Durant l’any fem el manteniment normal de les instal·lacions i a l’estiu aprofitem per fer aquelles obres de més importància  i també necessàries. En aquest sentit l’Ajuntament fa un esforç ja que aquesta obra està feta amb pressupost municipal

Actuacions als centres educatius durant l’estiu

Els treballs a la pista de l’escola Ribatallada s’emmarquen en el conjunt de tasques de millora i manteniment que aquest estiu s’estan portant a terme als centres educatius de Sabadell. Així, l’Ajuntament fa diverses actuacions per afavorir que el nou curs escolar s’iniciï amb les millors condicions possibles. A l’Escola La Romànica, a banda de la pintura, s’han substituït dues portes de dos fulls perquè siguin practicables en tots dos sentits. També es fan actuacions en matèria de seguretat a la Casa Brutau (Escola Municipal de Música i Conservatori Professional). El programa de millores durant l’estiu contempla també millores a la cuina de l’Escola Mas Boadella. Així mateix, també es repassen d’aquells sorrals i elements i pintura dels jocs infantils que ho necessitin dins el conjunt de centres de la ciutat.