PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Més de 20 propostes omplen la temporada d’espectacles al Teatre Principal i a La Faràndula

Des del mes de setembre fins al mes de gener del 2015 un total de 22 espectacles ompliran el Teatre Principal i La Faràndula. L’òpera, la música simfònica, la música de cambra i de cobla, la música moderna, el teatre i la programació familiar oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos i totes les edats.

Alguns dels espectacles més destacats d’aquesta programació és l’actuació de La cobla catalana dels sons essencials que significa la renovació de la música tradicional basada en el jazz i la tradició mediterrània de la mà de Marcel Casellas, un referent de la música catalana que ha actuat amb molts dels grans noms de la música catalana. L’actuació del nou grup resident del cicle de música de cambra de Joventuts Musicals, Qvixot Quartet. Les obres de teatre Per un si o per un no i el Zoo de Vidre. La presentació del nou disc d’Els amics de les arts, el retorn als escenaris sabadellencs del mag pop, Antonio Díaz així com la programació de l’Orquestra Simfònica del Vallès amb propostes tan engrescadores com West Side Story, sense oblidar l’actuació de Marina Rossell fent un tribut a Moustaki.

Tal i com ha comentat Quim Carné, regidor de Cultura, en la roda de premsa d’aquest matí: “En primer lloc cal agrair a les entitats culturals que facin possible una programació de tanta qualitat com aquesta. La seva aportació i ajuda els fan corresponsables de totes les propostes que presentem avui”.

Emili del Bas, assessor escènic, ha destacat la qualitat de les obres de teatre i ha comentat que “l’actuació d’Antonio Díaz ha tingut tan bona acollida que farà dues actuacions el mateix dia”. També han comentat algunes de les característiques més destacables de la programació, Joana Soler, presidenta de Joventuts Musicals pel que fa al Cicle de Música de Cambra; Salvador Peig, representant de Joventut de la Faràndula pel que fa a la programació infantil i juvenil; Francesc Manaut, president de Sabadell Sardanista i Josep Vinarós de Sabadell Més Música pel concert que organitza cada entitat dins la programació.

Informació programació en:

https://www.sabadell.cat/es/cultura