PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sabadell defensa que els treballadors del Taulí cobrin el 100% de la paga extra i se’ls respectin els drets laborals

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i la regidora de Salut, Cristina Moreno, s’han reunit aquest matí amb treballadors i representants del Comitè d’Empresa del Parc Taulí. Durant la trobada, els treballadors els han traslladat la seva preocupació i malestar per les condicions laborals i per la possible pèrdua d’una part substancial de la paga extra de Nadal. De fet, de les diferents negociacions en curs amb la direcció se’n desprèn una possible pèrdua de fins al 80% de la paga extra de Nadal.

Després de la reunió mantinguda i d’haver pogut compartir l’estat actual de la corporació sanitària, l’alcalde i la regidora s’han compromès a traslladar, un cop més, al Consell de Govern del Taulí la preocupació per aquesta situació i la necessitat que es donin les condicions econòmiques necessàries per complir amb els contractes laborals. A més, en els propers dies l’alcalde també traslladarà aquests incompliments al conseller de Salut, Boi Ruiz. En el mateix sentit li traslladaran la discriminació en el finançament de la Corporació Sanitària Parc Taulí respecte d’altres hospitals de referència.

Tant l’alcalde com la regidora han volgut destacar que si fins ara no hi ha hagut pèrdua en la qualitat dels serveis sanitaris prestats a l’Hospital de Sabadell ha estat gràcies a la dedicació dels professionals que hi treballen, que en cap moment han condicionat la seva feina a les diferents retallades pressupostàries aplicades.