PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Obres de millora al carrer de l’Horta Novella a partir del proper 5 de maig

 

A partir del dimarts 5 de maig s’iniciarà una actuació de millora de la mobilitat i de la seguretat de vianants al carrer de l’Horta Novella.

L’àmbit d’actuació anirà des de la carretera de Barcelona fins a uns metres abans d’arribar al carrer de Torras i Bages, concretament fins aproximadament el número 44 de la banda dels parells i fins al 37-39 de la banda dels senars del carrer de l’Horta Novella.

Un cop aprovat el projecte tècnic, amb la valoració prèvia de les aportacions veïnals, l’actuació afectarà diferents trams, que suposaran:

-          D’una banda, la construcció d’un pas elevat de vianants d’obra a la cruïlla del carrer de l’Horta Novella amb la carretera de Barcelona. Aquesta plataforma obligarà a reduir la velocitat dels vehicles i facilitarà la mobilitat dels vianants.

-          D’altra banda, col·locació de pilons a la calçada a ambdós costats del carrer a continuació del pas elevat. Es situaran a la calçada, a uns 30 centímetres de la vorera.

-          A més, es procedirà a fer la senyalització amb un STOP al carrer de l’Horta Novella cantonada amb el carrer de Portugal per obligar els vehicles a contenir la velocitat al final del carrer.

En una primera fase de les obres, es tallarà el trànsit rodat del carrer des de carretera de Barcelona fins al carrer d’Osca i, en una segona fase, es tallaran la resta de trams del carrer.

Els usuaris dels guals tindran l’accés garantit entrant en sentit contrari a la marxa.

Com a itinerari alternatiu, s'ha definit el carrer d'Alemanya. En aquest sentit es senyalitzarà a la carretera de Barcelona per als vehicles que venen per aquesta via des del sud i es senyalitzarà l'itinerari Pau Clarís - Alemanya pels que venen per la carretera de Molins de Rei. Es col·locarà senyalització informativa tant a la pròpia obra com amb antel·lació suficient per avisar de l'actuació, així com dels itineraris alternatius. Igualment es revisaran les programacions semafòriques per tal d'intentar minimitzar l'impacte de l'actuació i donar-li la major fluïdesa a les rutes alternatives.