PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Un total de 17 entitats de lleure organitzen més d’una vintena de casals d’estiu

17 entitats de lleure organitzen a Sabadell un total de 21 casals d’estiu, que estaran distribuïts pels diferents barris de la ciutat. Aquestes propostes permetran que més de 2.300 nois i noies gaudeixin d’activitats diverses, que van des de la música fins a les activitats esportives, passant per gimcanes, contes, jocs de pista o tallers.

Entre els casals predominen els que tenen horari de matí, tot i que alguns ofereixen també servei d'acollida matinal, de menjador i activitats a la tarda.

Els casals d'estiu han esdevingut una opció molt atractiva un cop finalitzat el curs escolar. Representen una possibilitat de combinar les activitats lúdiques amb les educatives, reforçant el gran valor educatiu del lleure. Així mateix, són un element de dinamització del temps d’oci dels infants i joves i potencien la cohesió social, alhora que contribueixen a la conciliació dels horaris laborals i familiars dels pares i mares.

Algunes de les entitats de lleure també realitzen altres tipus d’activitats durant l’estiu com són campaments, colònies i rutes.

La informació sobre l'oferta de casals i altres propostes, organitzats per les entitats de lleure, està disponible al web municipal d'Educació www.sabadell.cat/educacio