PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell commemora el Dia Mundial sense Tabac 2015

Aquest divendres, s’instal·larà un punt informatiu a la plaça del Dr. Robert

Sabadell se suma un any més a la commemoració del Dia Mundial sense Tabac. És per això que el proper divendres, 29 de maig, d’11 a 13 h, s’instal·larà a la pl. del Dr. Robert un punt informatiu, on es posarà a l’abast dels ciutadans tota la informació per a qui vulgui deixar de fumar. Així mateix, es faran cooximetries i altres tests relacionats amb l’hàbit tabàquic.

Amb les cooximetries es podrà conèixer la quantitat de monòxid de carboni (CO) que una persona té a l’espirat (com més cigarrets fumats, nivells més alts de CO). A més, es podran fer tests per saber el nivell de dependència de la nicotina i el nivell de motivació per deixar de fumar. També es podrà trobar informació sobre els principals recursos i on anar a demanar suport si es vol deixar de fumar (més informació a https://ca.sabadell.cat/deixardefumar/index.asp) i informació sobre cigarretes electròniques.

El Dia Mundial sense Tabac se celebra arreu el 31 de maig i pretén informar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac, la principal causa prevenible de defunció al món.

Més informació a: http://canalsalut.gencat.cat/ca/home_ciutadania/salut_az/t/tabac/ i http://www.who.int/campaigns/no-tobacco-day/2015/event/es