PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Tall de trànsit al carrer de Calderón per treballs de remodelació del clavegueram

El proper dilluns, 8 de juny,s’iniciaran obres de remodelació del clavegueram de dos trams del carrer de Calderón.D’una banda, el tram entre el carrer de Corominas i el carrer de l’Estrella i, d’una altra, el tram entre el carrer de la Unió i el carrer del Vallès.

Està previst que les obres es facin en dues fases. El dia 8 es començarà pel tram entre el carrer de Corominas i el carrer de l’Estrella, on no es permetrà el trànsit de vehicles ni l’accés a guals des del mateix dilluns.

Posteriorment, el 22 de juny, s’iniciaran les obres del tram comprès entre el carrer de la Unió i el carrer del Vallès. En aquest tram tampoc es podrà circular des del dia 8, però els guals no es veuran afectats fins al dia 22.

Es preveu que les obres i afectacions durin fins a principis d’agost.

Els usuaris dels guals del tram del carrer de Calderón, entre el carrer de l’Estrella i el carrer de la Unió, tindran l’accés garantit als aparcaments. Els usuaris dels guals dels trams on no es permetrà l’accés, podran sol·licitar una targeta per estacionar de forma gratuïta a la zona blava més propera. Per fer la sol·licitud cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al carrer de la Indústria,10 o bé trucar al 010.