PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde obre un expedient informatiu al cap de l’assessoria jurídica de l’Ajuntament en relació amb la seva possible implicació en el cas Mercuri

Davant les informacions fetes públiques les darreres hores per la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció sobre l’obertura d’una nova peça separada del Sumari del Cas Mercuri (peça 33) en la qual hi estaria implicat el cap de l’assessoria jurídica de l’Ajuntament de Sabadell, l’alcalde Juli Fernàndez ha pres les primeres mesures.

A l’espera de conèixer la informació de forma oficial, l’alcalde ha demanat l’obertura d’un expedient informatiu amb l’objectiu d’aclarir si el cap de l’assessoria jurídica ha incorregut en alguna falta administrativa. Aquesta situació de manca d’informació directa es veurà resolta en el moment en què l’Ajuntament es personi com a acusació particular del cas Mercuri, tal i com va aprovar el Ple i és voluntat d’aquest govern accelerar. A més, el govern demana la màxima celeritat en el procés judicial per resoldre la situació d’incertesa, especialment en relació amb les persones afectades i les conseqüències en el funcionament de l’administració pública.

En els propers dies, amb la configuració del nou cartipàs el govern farà tots aquells canvis en l’estructura directiva municipal que siguin necessaris per poder desenvolupar el programa de govern.