PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Avui s’ha constituït la Junta de Portaveus, formada per l’alcalde i representants dels vuit grups municipals de l’Ajuntament de Sabadell

Durant la primera reunió de la Junta s’han iniciat les converses sobre qüestions organitzatives

Aquest matí s’ha constituït la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell, formada per l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i pels portaveus de cadascun dels grups municipals.

Els portaveus que formen part de la Junta són Josep Ayuso (PSC), Joan Berlanga (Unitat pel Canvi), Xavier Guerrero (ERC), Glòria Rubio (Crida per Sabadell), Carles Rossinyol (CiU), Joan García (Ciutadans), Marisol Martínez (Guanyem Sabadell) i Esteban Gesa (Partit Popular).

Aquests grups s’han constituït seguint el que marca l’article 70 del Reglament Orgànic Municipal (ROM), que estableix la denominació, normes de funcionament i càrrecs dels grups municipals, i l’article 71, que regula el registre de grups.

La reunió d’avui ha permès iniciar les converses sobre qüestions relacionades amb el funcionament dels òrgans municipals (Ple, Junta de Govern, Comissions Informatives...) i temes d’organització dels grups polítics de l’Ajuntament, sempre amb la voluntat final de facilitar l’acció política dels grups municipals.

També s’ha acordat enllestir la modificació del Reglament Orgànic Municipal elaborada en el darrer mandat, i que hauria d’anar a la seva aprovació al ple amb la major brevetat possible per tal de millorar i agilitar el funcionament del ple.