PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell trasllada al president de la Generalitat la importància del soterrament dels FGC per a la ciutat

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha traslladat al president de la Generalitat la importància que té per a Sabadell que es pugui portar a terme el soterrament del tram dels FGC en el marc de les obres de perllongament que s’estan fent, “tant pel caràcter estratègic d’aquesta infraestructura per a la ciutat com pel que significa de dignificació de l’entorn de Gràcia-Can Feu”. Fernàndez ha afirmat que “seria una oportunitat perduda no fer el soterrament ara que s’estan fent els treballs”. També ha demanat a Artur Mas que es solucioni el més aviat possible el trasllat de les terres del Parc del Nord.

Aquesta demanda l’ha feta durant una conversa telefònica entre tots dos, que s’ha produït davant les dificultats d’agenda que han fet impossible una trobada presencial abans que comencés la propera campanya electoral.

Juli Fernàndez també ha fet arribar a Artur Mas la preocupació per la situació que es va produir el 22 de juliol passat, quan es va tallar el subministrament elèctric a 62 domicilis que obtenien corrent de manera irregular a Can Puiggener. En aquest sentit, l’alcalde li ha comunicat la voluntat del govern municipal de conèixer aquestes situacions amb suficient temps per prendre les mesures d’anàlisi i prevenció que siguin necessàries. De fet, representants del govern es van reunir posteriorment amb representants d’Endesa per establir un protocol d’actuació que permeti minimitzar els efectes dels talls de subministrament elèctric, prioritzant en tot moment la protecció dels més vulnerables.

Durant la conversa, Fernàndez i Mas han comentat la situació política del país davant la celebració de les properes eleccions. L’alcalde ha transmès al president que l’objectiu del govern que encapçala és “fer una nova ciutat per a un país nou i per aconseguir-ho les nostres prioritats són la regeneració política i l’atenció a les emergències socials”. Fernàndez ha afegit que “som plenament conscients que per assolir aquests objectius ens calen els recursos i la capacitat d’una República Catalana. El govern de la ciutat treballarà conjuntament amb el Parlament i el president de la Generalitat en assolir aquesta fita”.

L'alcalde, a la Via Catalana

Juli Fernàndez participarà la propera Diada a la Via Lliure a la República Catalana, l’acte organitzat per l’ANC i Òmium Cultural a la Meridiana, i formarà part del tram 71 on hi haurà la gent de la ciutat. “Sabadell va ser punta de llança dels valors cívics de la Catalunya republicana i durant els primers anys de democràcia, i ho serà també en el país que hem de fer”, ha afirmat Fernàndez.

L’alcalde participarà prèviament a l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, que es farà el dia 11 a les 9.30 al monòlit de Lluís Companys.