PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Sabadell es persona com a acusació particular a la causa del cas Mercuri

 

L’Ajuntament de Sabadell es personarà com a acusació particular a la causa del cas Mercuri, tal com es va aprovar al Ple municipal del 2 de desembre de 2014. El Ple va aprovar que l’Ajuntament, com a màxim vetllador dels interessos corporatius i de la ciutat, es personés com a acusació particular en aquestes diligències, considerant que s’han pogut lesionar els interessos de la institució municipal i dels cabals públics, a més de repercutir de manera molt negativa en la imatge de la ciutat.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha donat compte avui a la Junta de Govern del decret que va signar la setmana passada per exercir l’acció particular en les diligències prèvies que es tramiten al Jutjat d’Instrucció número 1 de Sabadell, concretament a les peces 1, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 i 33. També es personarà en altres peces que pugui acordar el Jutjat en el futur, en relació amb els fets i que suposin un perjudici pels interessos municipals.

El decret designa els lletrats consistorials perquè assumeixin la defensa jurídica de l’Ajuntament, tot i que una vegada es tingui tota la informació es decidirà si es designa un advocat extern, especialista en dret penal, per a les successives fases del procediment.