PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Escola Municipal de Música i Conservatori enceta el 16 de febrer una nova edició del Cicle de Música al Museu d’Història

En el marc dels diferents cicles que cada curs impulsa l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell, el proper dimarts, 16 de febrer, el centre concerts12municipal iniciarà una nova edició del Cicle de Música al Museu d’Història (c. de Sant Antoni, 13). La iniciativa és una mostra més de la voluntat de l’Escola de Música i Conservatori d’obrir-se cada cop més a la ciutat, amb propostes obertes al conjunt de la població, en diferents espais. Mitjançant aquestes accions, els alumnes enriqueixen la seva formació mitjançant la interpretació davant el públic. Alhora, els assistents poden gaudir de concerts de qualitat tècnica i, en el cas dels concerts al Museu, de manera gratuïta.

El programa del cicle constarà de 4 concerts programats en dimarts entre el 16 de febrer i el 5 d’abril i d’un recital extraordinari el dissabte 5 de març. En els 4 primers concerts, els assistents podran sentir els grups de música de cambra, d’acordions i de flautes de bec. Pel que fa a l’extraordinari, comptarà amb l’actuació dels alumnes de cambra i guitarra del Conservatori de Sabadell i del Quartet de Guitarres de l’Escola Municipal de Música de la Vall del Tenes. Es fomenta així la col·laboració amb altres centres i entitats de formació musical.

Totes les actuacions seran a 2/4 de 7 de la tarda.

Programa del Cicle de Concerts al Museu d’Història de Sabadell