PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els CAP de la ciutat mantindran a l’agost el seu horari habitual

Únicament el consultori del Poblenou romandrà tancat, però els usuaris podran visitar-se al CAP La Serra, desplaçant-se amb bus urbà de forma gratuïta

Els Centres d’Assistència Primària de Sabadell romandran oberts durant el mes d’agost sense variar el seu horari habitual de funcionament, tal i com ve passant els darrers estius. La decisió del Servei Català de Salut, comunicada a l’Ajuntament de Sabadell, és una proposta coordinada amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària del Parc Taulí.

Únicament romandrà tancat, des de l’1 d’agost fins al 8 de setembre, ambdós inclosos, el Consultori del Poblenou. Els veïns i veïnes del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP de La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència. Podran utilitzar de forma gratuïta el servei d’autobusos urbans (Línia 4) per anar-hi i per tornar. Caldrà que ho comuniquin al conductor i aquest els facilitarà un bitllet especial pel trajecte.

Per a les persones del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-s’hi, es reforçarà l’atenció domiciliària.