PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament pren la iniciativa i crea una taula pel futur del Centre d’Esports Sabadell

La comissió estarà formada per representants del club, de la Fundació de l’Esport, de l’Associació de Clubs, de les penyes, de la campanya de suport, dels mitjans de comunicació i grups municipals, entre d’altres

cesabadell27Arran de la complicada situació econòmica que viu el Centre d’Esports Sabadell i dels acords que es van prendre a la sessió plenària del mes de maig que va tenir lloc ahir a la tarda, l’Ajuntament ha decidit impulsar la creació d’una comissió de treball per estudiar la situació econòmica del Centre d’Esports Sabadell i, alhora, contribuir a una sortida que sigui viable.

Està previst que aquesta comissió, que estarà presidida per la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Marisol Martínez, es constitueixi la propera setmana i estigui formada per:

  • La Junta de la Fundació de l’Esport Sabadellenc
  • L’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell i Comarca
  • Representants de les Penyes del Centre d’Esports Sabadell.
  • Representants de la campanya TeneCESitamos
  • Experts en l’àmbit econòmica de la ciutat
  •  Un representant dels mitjans de comunicació locals
  • Un representant de les institucions supramunicipals.
  • Representants dels Grups Municipals de l’Ajuntament de Sabadell.
  • Personal tècnic de la Regidoria d’Esports.

Així mateix, la comissió de treball tindrà tres objectius principals:

  1. Conèixer la situació d’emergència del Centre d’Esports Sabadell
  2. Valorar el pla de viabilitat desenvolupat pel Centre d’Esports Sabadell i la proposta d’inversió externa que se li ha plantejat al Club.
  3. Acompanyar el club en el procés de desenvolupament del pla de viabilitat.

La regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha manifestat avui durant la presentació d’aquesta comissió que amb la seva constitució “el Govern pren la iniciativa per analitzar la situació econòmica per la qual passa el club i a partir d’aquí ajudar en la construcció del futur de l’entitat. Per a arribar a això, cal conèixer, però, quina és la magnitud de la situació, quin deute hi ha i amb qui”.

La primera reunió constitutiva i de treball tindrà lloc el proper dimarts 31 de maig, a les 5 de la tarda, a l'Ajuntament.

Recolzament Institucional

D’altra banda, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha reiterat avui el “recolzament institucional al Centre d’Esports, tal i com va quedar plasmat amb l’aprovació de la moció de suport que va fer ahir el Ple. Els acompanyarem, recolzarem i assessorarem en aquests moments difícils pels quals passa i és per això que creem aquesta taula, per trobar solucions que facin viable el club”.

L’alcalde ha recordat que “el suport que fem al Centre d’Esports és important i ja destinem molts recursos i és important explicar-los, amb una aportació econòmica molt més elevada que d’altres equips de la Segona Divisió B”.

En aquest marc, l’any 2015 l’Ajuntament de Sabadell va destinar tres-cents mil euros a la despesa generada per la utilització i pel manteniment dels equipaments que afecten a l’activitat del Centre d’Esports: el Complex Esportiu de Sant Oleguer, el Poliesportiu Olímpia i l’Estadi de la Nova Creu Alta. Ja només el cost de manteniment de l’Estadi va ascendir el 2015 a gairebé 130.000 euros.