PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament habilitarà un servei de coordinació i informació electoral

Amb motiu de la celebració de les Eleccions Generals, el proper diumenge 26, l’Ajuntament de Sabadell habilitarà al Casal Pere Quart un dispositiu especial que comptarà tant amb una oficina de coordinació electoral, per garantir tant el funcionament dels equips informàtics, aplicacions de gestió i el funcionament del web electoral, com també, un altre d’atenció als electors, sobre informació electoral. En aquest cas, el servei s’encarregarà de donar suport tant als membres de les meses electorals com als ciutadans i ciutadanes sobre el cens electoral o ubicació del col·legi electoral, informant tant per telèfon al 93 726 42 11 com presencialment al mateix Casal. L’horari, tant de l’atenció telefònica com presencial, serà de 8 del matí a 8 del vespre.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa

El desenvolupament de la jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès, com avenços de participació, consulta de col·legi i mesa assignada o consulta de cens, es podrà seguir a través del web municipal o a través del telèfon mòbils amb connexió a Internet.

Avenços de participació

Entre les 8 i les 9 del matí es constituiran les meses electorals. A les 9 s’obrirà l’horari de votacions. Els avenços de participació seran a les 2 i a les 6 de la tarda. A les 8 del vespre es tancaran els col·legis i s’iniciarà el recompte de vots.

El nombre total d’electors que figuren a les llistes del cens de la ciutat és de 152.377. La ciutat disposarà de 57 col·legis electorals, 225 meses i 128 representants de l’Administració, encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades.

La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparan de la vigilància dels col·legis electorals de la ciutat, donant suport a l’activitat electoral i a la vigilància global de Sabadell. A més, hi haurà equips d’emergència per resoldre qualsevol incidència que es pugui produir.

Per altra banda, recordar que l’Ajuntament ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al seu lloc de votació. Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte amb Creu Roja al telèfon 659 92 77 88 (fins dissabte 25), o amb la Policia Municipal (fins al mateix diumenge) al telèfon 900 112 092.

Canvi de col·legi electoral

Com a novetat, per a aquestes eleccions hi ha un canvi de col·legi electoral i, les persones que votaven al col·legi La Immaculada (seccions electorals 6-17 i 6-18), podran exercir el dret de vot a la Biblioteca del Sud (passeig dels Almogàvers, 49).