PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament obrirà per segon any consecutiu cinc centres cívics durant el mes d’agost

 

Els centres cívics de Ca n’Oriac, la Creu de Barberà, la Concòrdia, Torre-romeu i Can Puiggener obriran a la tarda, de dilluns a divendres

Cinc centres cívics de la ciutat obriran les portes durant el mes d’agost, després de la bona acollida que va tenir la mesura aplicada pel Govern l’any passat. Es tracta dels centres de Ca n’Oriac, la Creu de Barberà, la Concòrdia, Torre-romeu i Can Puiggener.

Amb l’obertura d’aquests cinc equipaments es donarà, de nou, resposta a la necessitat de la ciutadania, sobretot de la gent gran, per disposar d’un espai d’estada en condicions de comoditat durant aquestes setmanes, a les zones on no hi ha oberts altres equipaments de proximitat amb serveis similars. Així mateix, s’ha posat aquests espais a l’abast de les entitats.

Els cinc centres cívics que a l’agost estaran oberts estan distribuïts per tota la ciutat (nord, sud, est i oest). De l’1 al 31 d’agost obriran a la tarda, entre les 15.30 h i les 20.00 h de dilluns a divendres. Cal recordar que fins al 29 de juliol el conjunt de centres cívics de la ciutat estan oberts en l’horari habitual, horari que tots els centres reprendran l’1 de setembre.

Més de 5.000 usos

Aquests cinc centres cívics, que ja van mantenir les portes obertes l’any passat, van registrar un total de 5.033 usos durant el mes d’agost del 2015. Per equipaments, els que van registrar més usos van ser els centres cívics de la Creu de Barberà, Ca n’Oriac i la Concòrdia. La mitjana diària d’usos entre tots els centres va ser de 229 persones.

Del total d’usos, el 75% van correspondre a la sala relacional, un 6% als espainternet o Wi-Fi, un 2% a activitats –bàsicament reunions o trobades internes d’entitats– i un 17% a usos breus com consultes, informació municipal, etc. Quant a l’edat de les persones que van fer ús de les sales relacionals, en un 73% eren més grans de 60 anys.