PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Rebuda institucional al Club Gimnàstic Catalunya

Representants i membres del Club Gimnàstic Catalunya van ser rebuts ahir a l’Ajuntament, on se’ls va oferir un reconeixement després que l’entitat hagi aconseguit molts gimnastic26bon resultats a les darreres competicions. La trobada la va presidir l’alcalde, Juli Fernàndez, qui va estar acompanyat de la regidora d’Esports, Marisol Martínez.

Entre les fites recents del Club Gimnàstic Catalunyadestaca el paper de les seves gimnastes a la Copa Catalunya, on el club va aconseguir 14 podis (6 ors, 4 plates i 4 bronzes), a més, d’un total de 29 finalistes.

També ha estat important la participació de l’entitat al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica, així com la participació de les seves gimnastes amb la selecció Catalunya on s’han proclamat campiones estatals per comunitats autònomes.

Menció especial també per Lídia Espín, que aquest any s’ha proclamat campiona de Catalunya de Gimnàstica Rítmica en categoria Aleví Nivell V.

Fundat el 1999, el Club Gimnàstic Catalunya compta amb unes 60 noies federades competint en Gimnàstica Rítmica i unes 40 que competeixen en categoria escolar. Així mateix, unes 200 noies més formen part del Club. Cal recordar també que Club Gimnàstic Catalunya porta 15 anys participant en campionats d'Espanya.