PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Pla d’Acció de Salut es presenta als Consells de Districte

El regidor de Salut, Ramon Vidal, està presentant aquestes setmanes el contingut del Pla d’Acció de Salut als diferents Consells de Districte de la ciutat. D’aquesta manera, s’està donant a conèixer al territori les principals línies que marcaran l’acció de la Regidoria durant els propers anys.

Tal com explica Vidal, “amb les presentacions volem apropar els objectius i les línies de treball del Govern municipal en matèria de Salut als diferents barris de la ciutat, traslladant als diferents representants de la ciutadania i de les entitats el resultat del procés de reflexió que hem portat a terme en aquest àmbit i que ha estat fruit del debat i les aportacions del conjunt de professionals de la Regidoria”.

La lluita contra les desigualtats en matèria de Salut i la millora de la coordinació i transversalitat en les polítiques d’aquest àmbit són les dues línies marc i el valor afegit del Pla d’Acció de Salut. Sota aquest paraigües, el Pla formula 32 objectius emmarcats en 6 línies estratègiques i de treball, que volen donar compliment al Programa de Govern municipal però que, alhora, han estat fruit del debat, coneixement i propostes del conjunt de professionals de la Regidoria de Salut.

Per a la configuració del document, establiment d’estratègies i objectius, es van portar a terme 7 sessions de treball intern i col·lectiu tot fent servir metodologies innovadores de foment de la participació, com ara el model CANVAS, per definir on es vol arribar i els millors camins per aconseguir-ho. En la confecció del Pla, van prendre part més d’una trentena de professionals municipals de l’àmbit de la Salut.

A hores d’ara, el Pla d’Acció de Salut s’ha presentat als Consells de Districte 1, 4, 6 i 7. Al setembre arribarà el torn dels districtes 2, 3 i 5 .

El contingut del Pla d’Acció de Salut es troba en plena concordança amb el que, en matèria de Salut, contempla el Pla de Mandat, que s’ha presentat públicament els darrers dies.

Pla d’Acció de Salut