PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Escola Joan Maragall participa al Programa MUS-E per apropar la formació artística i afavorir la cohesió

Alumnat de l’Escola Joan Maragall ha participat un any més als tallers que s’han portat a terme al centre educatiu en el marc del Programa MUS-E, que treballa amb les arts per afavorir la formació i la cohesió social. Per mitjà del Programa, uns 175 alumnes de l’Escola han gaudit de sessions de Dansa i de Teatre, a càrrec d’artistes en actiu amb elevada formació artística i experiència pedagògica.

El MUS-E és una iniciativa de la Fundació Yehudi Menuhin amb el suport de diferents entitats i institucions i que, a Sabadell, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. El programa treballa les Arts com una eina per afavorir la integració social, educativa i cultural de l’alumnat i les famílies, tot treballant alhora per l’equitat i l’èxit educatiu.

Als tallers, que es porten a terme dins l’horari lectiu, a més de treballar els coneixements propis de la disciplina artística en qüestió, s’intenta que els infants canalitzin la creativitat, reforcin l’autoestima i millorin els seus aprenentatges, treballant al mateix temps diversos valors.

A més dels tallers, l’Escola i l’alumnat de tercer han participat aquest mes de maig a la trobada intercentres MUS-E, celebrada al districte de Nou Barris de Barcelona. Durant la trobada, cada grup d’alumnes va mostrar el treball portat a terme durant el curs a través d’actuacions de Dansa, Música i Teatre. Tot plegat sota el lema comú de “Llocs de Trobada”. A banda de les activitats adreçades als infants, el MUS-E ha arribat també a altres membres de la comunitat educativa de l’Escola Joan Maragall. En aquest sentit, el professorat ha participat en diferents sessions i trobades per a mestres i equips directius i s’han celebrat 6 sessions per a famílies.