PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Més d’una desena d’entitats de la ciutat participaran en la trobada d’inici de Festa Major

L’Ajuntament obrirà i posarà a disposició de la ciutadania les finestres de l’edifici consistorial com a mirador durant tota la festa

La zona sud de Sabadell acollirà, el proper dijous, dia 1, la trobada d’inici de la Festa Major. Des de 2/4 de 9 del vespre, la plaça de Picasso serà l’escenari d’aquest acte que, enguany, tindrà un to molt més festiu i participatiu ja que, a més d’estar obert a la participació de tota la ciutadania, comptarà amb petites actuacions ofertes per diferents entitats i associacions culturals de la ciutat.

TrobadaFM16Així, la trobada s’iniciarà amb unes salves dels Trabucaires de Gràcia i dels Trabucaires de Sabadell, que donaran pas a la plantada de gegants dels Gegants de Sabadell i a petits tastets de hip-hop –a càrrec de Soul Dance Center–, una exhibició de gimnàstica rítmica protagonitzada pel Club Gimnàstic Catalunya i el Club Esportiu l’Espiral, com també danses a càrrec de l’Esbart Sabadell Dansaire.

A les 9 del vespre, tindrà lloc el tradicional discurs d’inici de Festa Major de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i l’acte finalitzarà amb noves actuacions breus de rítmica i hip-hop, que clouran les colles de foc Forques de Can Deu, Ball de Diables de Sabadell, Bruixes del Nord, Sentinelles d’Arkemis i Diables de la Creu Alta.

L’acte estarà conduit pels periodistes Mireia Sans, Franc Lluís i Marc Pijuan, del programa Els veïns del 3r de Ràdio Sabadell.

 

L’Ajuntament obre les finestres de l’edifici a la ciutadania durant la festa

Una de les novetats d’enguany, durant tota la Festa Major, serà la posada a disposició de la ciutadania de les finestres i els balcons de la primera planta de l’edifici com a mirador quan hi hagi activitats programades a la plaça de Sant Roc.

Per tal d’organitzar l’assistència i l’afluència de les persones, cada dia, des de la recepció de la Casa de la Vila, es distribuiran tiquets amb l’hora reservada del mateix dia a les persones interessades que ho sol·licitin.

Així, la disponibilitat, en funció de les activitats que hi hagi a la plaça, serà divendres de 19 a 20.30 h i de 21.30 a 23.30 h; dissabte de 18 a 20.30 h i de 21.30 a 23 h; diumenge de 12 a 14.30 h, de 18.30 a 19.30 h i de 21 a 23 h; i dilluns de 20 a les 21 h.

La voluntat amb aquesta iniciativa és que la ciutadania també pugui gaudir del mirador privilegiat que pot representar l’edifici consistorial quan hi ha espectacles a la plaça de Sant Roc.