PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell assisteix com a ciutat convidada a una trobada del Fòrum de les Ciutats amb Consells de la Formació Professional

El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, va assistir ahir dimecres, com a representant de l’Ajuntament de Sabadell, a una sessió de treball del Fòrum de les Ciutats forum21amb Consells de la Formació Professional de Catalunya. Durant la trobada, celebrada a Lleida, els municipis integrants de fòrum van signar un conveni de col·laboració i cooperació. Sabadell hi va ser convidat com un dels municipis interessat a adherir-se en un futur a la xarxa.

Tal com ha explicat Eduard Navarro, “amb la possibilitat d’assistir a la trobada, hem tingut l’oportunitat de conèixer més en profunditat les accions que s’estan impulsant des del Fòrum i estrènyer també el contacte amb altres municipis que estan treballant molt intensament en l’àmbit de la formació professional”. En aquest marc, Navarro ha explicat que "precisament una de les línies de treball del govern de Sabadell passa per la creació d'una eina com la Taula de la Formació Professional, un espai per la coordinació, la sensibilització i dignificació d'aquest àmbit formatiu, de la mà dels sectors productius i els agents socioeconòmics".

Els municipis membres del Fòrum de les Ciutats amb Consell de Formació Professional són Barcelona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mataró, Rubí, Tarragona i Terrassa. L’acord signat ahir vol la relació entre aquests territoris, establint el compromís de treballar coordinadament i facilitant la transferència de coneixements i experiències. Així mateix, es vol facilitar que els membres es puguin presentar com a Fòrum davant de les instàncies que pertoquin per defensar els interessos individuals i col·lectius, tot mantenint alhora l’autonomia de cada Consell en les relacions institucionals i tècniques amb altres administracions.