PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La plaça dels Avis passa a dir-se de les Àvies i els Avis

El canvi es fa amb l’objectiu d'emfatitzar la referència a les dones

La plaça del Avis es dirà plaça de les Àvies i els Avis a partir d’aquest diumenge 9 d’octubre, coincidint amb la celebració de l’acte central deFesta dels Avis i les Àvies. Serà llavors quan es farà la descoberta de la placa identificativa amb la nova nomenclatura, que anirà acompanyada de parlaments, d’ofrena floral al monument “Als avis”, actuació de corals i xocolatada.

A l’acte, que començarà a 2/4 de 11 del matí, hi participarà l’alcalde, Juli Fernàndez, la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació, Marisol Martínez, i la presidenta de la Coordinadora de Gent Gran de Sabadell,Teresa Sererols, així com membres dels diferents casals de gent gran de la ciutat, entre altres assistents.

El canvi de nom d’aquesta plaça respon a una demanda de la Coordinadora de Casals de Gent Gran, que el passat mes de febrer va demanar la modificació del nomenclàtor de la ciutat amb l’objectiu d’incloure la denominació “àvies” a la plaça del Avis i reforçar així el sentiment d’identificació i representació de les dones àvies.