PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Es buida el llac del parc de Catalunya per comprovar una possible fuita d’aigua

En els darrers temps s’hi han detectat pèrdues excessives

L’aigua del llac del parc de Catalunya es buida aquests dies per comprovar una possible fuita, després que s’hi hagin detectat unes pèrdues excessives d’aigua en els darrers mesos.

El passat 22 de setembre es va aturar l’entrada d’aigua al llac del parc per verificar els consums elevats i comprovar si el vas té una fissura que pugui ocasionar la pèrdua de l’aigua.

Per aquest motiu, ara mateix no s’aporta aigua al llac, amb la intenció que es vagi buidant. A partir d’aquí, es podrà comprovar quin és el problema concret per poder-lo solucionar. Al mateix temps, s’aprofitarà l’avinentesa per netejar tot el fons del llac, desinfectar-lo i tornar-lo a deixar en plenes condicions.

Mentrestant, la fauna que hi ha ara mateix al llac es traslladarà fins al viver municipal del carrer de Prat de la Riba. Amb aquesta actuació es vol garantir el benestar de peixos i cignes mentre duri aquesta actuació.

D’altra banda, també es porten a terme diverses reparacions en el circuit de la cascada, que permetran que estigui operativa en el decurs de les properes setmanes.