PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Museu d’Art organitza una taula rodona en el marc de l’exposició sobre Joaquim Montserrat

S’hi parlarà de la pintura d’acció

El dimarts 24 de gener, a les 7 de la tarda, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) acollirà una taula rodona al voltant de l’artista local Joaquim Montserrat com a pintor d’acció. L’activitat, que comptarà amb la presència del pintor, s’emmarca dins de les activitats complementàries de l’exposició “Joaquim Montserrat 1950-2016. L’emoció del gest”, que es pot veure fins al 29 de gener al MAS mateix.

La taula, moderada per Rossend Lozano –comissari de l’exposició–, vol tractar la pintura d’acció des de diferents punts de vista: el de l’artista, el de l’historiador de l’art i el de la crítica i els galeristes. Rossend Lozano parlarà sobre com Joaquim Montserrat va connectar amb la pintura d’acció, la va adoptar com un llenguatge i una manera de pintar propis i com va plantejar i emprendre les diferents accions pictòriques que va desenvolupar. Indiscutiblement, sortiran també totes les relacions i interrelacions entre els pintors locals que també van participar en aquestes accions.

Hi participaran també Sílvia Tena, que introduirà la pintura d’acció a Catalunya i a territoris propers com el País Valencià, i Pepa Balsach, que aportarà la visió dels crítics d’art, els galeristes i els col·leccionistes del moment.

Més informació sobre l’exposició