PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Més de 700 persones participaran a la segona Llanera Trail, Marató i mitja marató de muntanya de Sabadell

Més de 700 atletes participaran a la segona edició de la Marató i Mitja Marató de muntanya La Llanera Trail, que organitza aquest diumenge 22 la Unió Excursionista de Sabadell (UES) (UES) , conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell. El desenvolupament de la cursa afectarà el trànsit de vehicles i el transport públic. llanera20

La sortida es farà a les 9 del matí per a la marató i a les 9:30h per a la mitja, des de la plaça del Doctor Robert, per endinsar-se, al cap de 2,5 quilòmetres, al rodal de la ciutat i l’entorn rural per on transcorre la gran part de la cursa.

Pel que fa al trànsit, en el moment de la sortida, l’afectació serà al passeig de la Plaça Major, passeig de Manresa i Via de Massagué (ja tallat per tractar-se d'un diumenge). També quedarà tallat el carrer de Vilarrúbias i la carretera de Caldes fins al carrer de Covadonga.

De tornada, ja que serà molt esglaonada, s'ha previst que els corredors vagin pel carril bus del carrer de Vilarrúbias i ocupin la meitat de la calçada de la Via de Massagué, passeig de Manresa i passeig de la Plaça Major. Per aquest motiu, cap vehicle podrà circular per aquest carril bus. Es preveu l’arribada de participants comenci al voltant de 2/4 d’11 del matí i es perllongui fins les 5 de la tarda, aproximadament.

Desviaments d’autobusos

De fet, a partir de les 9 del matí i fins que els participants de la cursa deixin lliure el carrer de Vilarrúbias, els autobusos que passen per aquesta via es desviaran.

  • Les línies F2 en sentit Sant Julià i F3 en sentit Can Deu circularan de des la ronda de Zamenhof, avinguda de l’Onze de Setembre, crta. de Prats i c. de Francesc Layret on recuperen els seus recorreguts.
  • La línia F4 en sentit El Poblenou i F5 Les Termes circularan de des la ronda de Zamenhof, avinguda de l’Onze de Setembre, crta. de Prats i la Gran Via, on recuperaran els seus recorreguts.
  • En sentit Estació Sud i La Creu de Barberà les línies F1 i F2 es desviaran des de la Gran Via (parada de l’hospital Taulí) fins a Gran Via amb l’avinguda de Barberà, on recuperaran els seus recorreguts.
  • Les línies F4 sentit Can Rull i F5 sentit Castellarnau faran el recorregut alternatiu des de la plaça d’Antoni Llonch, la Gran Via fins a la carretera de Prats, avinguda de l’Onze de Setembre i la ronda de Zamenhof, on recuperaran els seus recorreguts.