PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament informa els veïns de les obres de transformació de l’eix de Ponent que començaran a l’abril

Amb l’objectiu d’informar als veïns i les veïnes de les obres de transformació de l’eix de Ponent, que començaran a l’abril, l’Ajuntament de Sabadell ha organitzat quatre sessions informatives. Seran el proper dilluns 20 al Centre Cívic de Gràcia en dues convocatòries, a les 18 i a les 19.15 h; i dimecres 22 a l'Escola Nostra Llar, amb el mateix horari.

Els treballs permetran construir un carril bici per cada sentit de circulació, a la ronda de Ponent, així com ampliar i millorar les voreres de la via. La ronda passarà a tenir dos carrils de circulació de cotxes per sentit i es guanyarà espai públic per a vianants, amb l’eliminació del carril bici situat sobre la vorera .

Les obres han estat adjudicades per un pressupost de 144.014,20 euros per als treballs a la ronda de Ponent i de 412.487,96 euros per a la rotonda de la rambla d’Ibèria amb la carretera de Terrassa.

L’eix nord-sud té l’esperit de connectar l’accés de la ciutat per la rambla d’Ibèria, Estació Sud, eix de Ponent, eix Macià, avinguda de Josep Tarradellas i plaça d’Espanya amb l’intercanviador entre estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe i parcs del Nord i de la Clota.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, ha afirmat que “aquestes obres s’emmarquen dins el projecte estratègic de connectivitat de l’eix de Ponent, amb la voluntat de construir itineraris per a ciclistes i vianants, que revertiran en una millora de la qualitat de l’aire”. Ha afegit que “la mobilitat és un element clau per transfor­mar l’espai i ens permetrà definir models propis de ciutat”.