PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell potencia la biodiversitat als parcs de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell està potenciant la biodiversitat als parcs de la ciutat, espaiant en el temps les desbrossades. D’aquesta manera perdura al màxim la vegetació espontània, augmenta la coberta florida i, en conseqüència, la biodiversitat.

cartellbiodiversitatEls primers parcs on s’està portant a terme aquesta actuació són el Parc del Nord i el Parc Catalunya. Posteriorment es farà a la resta d’espais verds de la ciutat.

Prèviament a l’actuació, s’han instal·lat  monòlits o cartells informatius on s’expliquen els motius d’aquests tipus d’actuacions, que permeten augmentar la biodiversitat i millorar la qualitat biològica i ambiental dels espais verds.

Intervencions respectuoses

Les intervencions a les zones verdes han de ser sensibles al context on es troben, ja que són espais on interactuen agents molt diferents: insectes, papallones, ocells, vegetació diversa, gossos, gats o la ciutadania. Per aquest motiu, la biodiversitat ha d’aconseguir establir l’equilibri a l’entorn.
Una de les eines per incrementar aquesta biodiversitat és la reducció d’accions mecàniques i d’intervencions sobre l’espai, espaiant les desbrossades.