PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El proper dijous, prop de 350 infants de sis escoles protagonitzen el concert solidari Cantem Àfrica

 

cartell concert 25maig cantem 2 pequeñoA través del programa municipal Ciutat i Escola, l'Associació Afrocatalana d'Acció Solidària i la Fundació Main han ofert tallers de música africana a les 6 escoles de primària de la ciutat que prenen part en el projecte Cantem Àfrica. Com a festa final es portarà a terme un concert solidari conjunt d'aquests centres educatius. El recital tindrà lloc aquest dijous, 25 de maig, a les 11 del matí a la plaça de Sant Roc, coincidint amb el Dia Mundial de l’Àfrica.

Protagonitzaran el concert prop de 350 nens i nenes de les escoles Agnès Armengol, Francesc Bellapart, Escola del Carme, Joanot Alisanda, Joan Maragall i Nostra Llar, que cantaran acompanyats pels músics africans que han realitzat els tallers als centres. Aquest és un projecte solidari i cultural, que vol fer de la cultura una eina per unir i crear entorns de pau i de defensa dels drets dels infants, al mateix temps que cerca l’aproximació a la música popular africana i vol donar suport als projectes de cooperació amb infants del carrer de Moçambic i amb infants orfes del Senegal.

Organitzen el concert l’Associació Afrocatalana d'Acció Solidària i Fundació MAIN, amb la col·laboració dels centres educatius i l’Ajuntament.

Cantem Àfrica

El projecte Cantem Àfrica es va presentar el passat 24 de novembre al Teatre Principal de Sabadell amb la participació de la Coral Belles Arts de Sabadell, el Cor Infantil de l’Escola de Música de Manlleu i els músics africans Touty Mane, Sam Soussoh i El Hadji Massaly. La presentació va ser en forma de concert solidari a benefici dels projectes Hlayiseka (Moçambic) i Les Joies des Orphelins (Senegal).