PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Actuació, demà divendres, del Cor Pax, en el marc de la celebració dels 125 anys de l’Escola de Música

125aniversari5El concert “A dues bandes”, previst per diumenge, s’ha ajornat

La commemoració dels 125 anys de l’Escola Municipal de Música té prevista una nova cita demà, divendres 6 d’octubre. Serà l’actuació del Pax - Cor de Cambra, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori 1 de l’Espai Cultura Fundació Caixa Sabadell. El concert serà d’entrada lliure.

Pax és un conjunt vocal nascut el 2012 a Sabadell amb la voluntat de cultivar el repertori coral amb un alt nivell d’exigència individual i col·lectiu. Molts dels seus components han estudiat al conservatori de Sabadell. Divendres proposaran un programa al voltant de la música de compositors de Sabadell, alguns antics professors i altres encara en actiu. Un concert especialment sensible a la història de l’Escola de Música i de la ciutat.

D’altra banda, el concert “A dues bandes”, previst en el programa per al diumenge 8 d’octubre, finalment s’ha ajornat, atès que els alumnes del CIUM de Gènoves –al costat de Xàtiva–, que havien de tocar amb la Banda del Conservatori de Sabadell en el marc d’un intercanvi entre centres, finalment no es poden desplaçar aquest cap de setmana a la nostra ciutat.

Programa de commemoració dels 125 anys