PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament atorgarà 60.000 euros en subvencions per a la promoció de l'esport escolar en horari no lectiu

Es subvencionaran competicions d’iniciació esportiva i jocs escolars

L’Ajuntament de Sabadell ha publicat recentment la convocatòria de les subvencions de l'any 2017 per a la promoció de l’esport escolar en horari no lectiu, a la qual destinarà un total de 60.000 euros. Els centres de primària i secundària, associacions de mares i pares d'alumnes de Sabadell i associacions esportives escolars tenen la possibilitat de beneficiar-se d’ajuts per a la participació i desenvolupament dels programes esportius adreçats a la població escolar en horari no lectiu per al curs 2017-2018.

En aquesta convocatòria tots els centres escolars públics rebran un ajut extra de 7 punts en la valoració final de la seva subvenció. De la mateixa manera, els centres que formen part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) que hagin participat als Jocs Escolars comptaran amb un ajut de 1.500 euros addicionals, incrementant els 400 euros que rebien anteriorment.

Amb aquestes modificacions, l’Ajuntament dóna la possibilitat als centres públics i, especialment, als que formen part del Pla Educatiu d’Entorn, de rebre un ajut superior al que tenien fins ara. Entre els requisits de les entitats sol·licitants a aquest tipus de subvenció, destaca que en tots els casos és necessari tenir seu a Sabadell.

Conveni amb el Consell Esportiu

D’altra banda, Ajuntament i Consell Esportiu del Vallès Occidental renoven el seu conveni de col·laboració per al desenvolupament de l’esport escolar. L’acord estableix una aportació municipal de 105.000 euros i serveix per donar continuïtat als programes d’iniciació esportiva adreçats a la població en edat escolar, com ara: els Jocs Esportius Escolars (integrats per 14 disciplines), activitats de promoció esportiva, les activitats lúdiques de Festa Major, el Torneig de Nadal d'Handbol, els cursos de Formació per a àrbitres i entrenadors, els Plans de promoció a les escoles dins el programa "Ciutat i Escola” o el Concurs Cultural Esportiu, entre altres.

A les activitats organitzades el curs 2016-2017 pel Consell Esportiu s’hi van registrar 31.000 participacions.

En aquest marc d’accions els  centres escolars que formen part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) tindran enguany l’oportunitat de participar gratuïtament a algunes activitats de caire esportiu incloses al programa Ciutat i Escola. Les escoles del PEE podran optar, gràcies a una subvenció del Departament d’Esports, a fer de manera gratuïta quatre esports per grup o bé dos esports per a 2 grups classe de qualsevol de les activitats que l’Ajuntament gestiona a través el Consell Esportiu del Vallès Occidental.