PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Obert el termini d’inscripcions per al Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2017

 

microcontes2017L’Ajuntament de Sabadell convoca el XVI Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2017, que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre de 2017, a partir de 2/4 d’11 del matí, a la Biblioteca Vapor Badia. Les inscripcions per participar-hi es poden formalitzar fins al 17 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (c. de la Indústria, 10) o a qualsevol dels registres de l'Ajuntament. El tràmit també es pot fer en línia, per mitjà de l'opció Tràmits del portal municipal; nom del tràmit: Inscripcions al XVI Concurs de Literatura Ràpida Microcontes.

Els participants al concurs disposaran d’una hora i mitja per redactar un text en català o castellà, d’un màxim de 35 línies, al voltant d’un tema genèric, que s’anuncia a les bases, i d’un subtema que proposa el jurat el mateix del concurs.

El tema genèric d’aquest any és el circ. El subtema, el determinarà el jurat el mateix dia del concurs. Tan l’un com l’altre s’inspiren en les activitats que promou La Vela de Ca l’Estruch i les companyies circenses de Sabadell, i també en les exposicions i activitats que s’han estat programant a la xarxa de Biblioteques Municipal de Sabadell, sota el títol “El món del circ: màgia i emoció”.

El jurat, presidit pel periodista Ricard Ruiz Garzón, i format per tres persones designades per l’Ajuntament, deliberarà, farà públic el veredicte i lliurarà els premis el mateix dia del concurs, després d’haver escoltat la lectura dels textos per part de les persones concursants.

El jurat atorgarà dos premis que consistiran en un val de compra a les llibreries de Sabadell per valor de 300 € per al guanyador i un val per valor de 150 € per al finalista.

Més informació