PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Fòrum Educatiu de Sabadell celebrarà la 4a edició el 25 de novembre

SlideHomeforum17

Les inscripcions a la trobada, que es centrarà en la innovació educativa, ja estan obertes

El dissabte 25 de novembre totes les persones que hi tinguin interès tenen una nova oportunitat per participar en la reflexió col·lectiva sobre l’educació de la ciutat. Serà en la quarta edició del Fòrum Educatiu de Sabadell, que tindrà lloc de 2/4 de 10 del matí a la 1 del migdia, al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach. Després de dedicar les tres primeres edicions a l’elaboració del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, aquest quart Fòrum se centrarà en la innovació educativa, presentant-se sota el lema Què i per què innovem? La innovació educativa a debat. Les inscripcions, gratuïtes, ja estan obertes.

Nascut al final del 2016, el Fòrum Educatiu de Sabadell es planteja com una sèrie de trobades periòdiques, organitzades per fomentar l’intercanvi d’idees i el debat a l’entorn de l’educació a la nostra ciutat. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, “amb el Fòrum volem potenciar encara més la participació, complementant la important tasca que el Consell Escolar Municipal porta a terme de manera sostinguda en el temps. Del que es tracta és d’enriquir encara més el debat amb trobades obertes a tota la comunitat educativa i al conjunt de la ciutadania, centrant-nos en cada ocasió en un tema concret i de plena actualitat en l’àmbit educatiu”.

En aquesta quarta edició del Fòrum, continua Berlanga, “ens hem volgut plantejar els reptes amb què es trobaran els alumnes d’avui quan siguin adults i en conseqüència com s’han de transformar els centres educatius i l’educació en general per facilitar que aquests infants afrontin el futur de la millor manera possible. És per això que volem analitzar entre tots què i com cal innovar en l’àmbit educatiu”.

Programa

Com és habitual, la quarta edició del Fòrum comptarà amb una ponència marc. En aquesta ocasió, l’expert en transformació digital Genís Roca oferirà una conferència sobre les competències educatives que cal desenvolupar en la societat del segle XXI.

El programa inclourà, així mateix, una taula de debat sobre els processos d’innovació en l’àmbit educatiu, que comptarà amb representants de la Fundació Jaume Bofill, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Escola Nova 21 i l’Ajuntament de Viladecans.

Informació sobre el programa i inscripcions