PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Maties Serracant: “Això no va de banderes, va de democràcia”

Davant la repressió de l’Estat espanyol, l’alcalde de Sabadell pren la decisió de reposar les banderes

En aquest context de repressió i persecució de la dissidència que ha emprès el Govern espanyol, la Delegació del Govern a Catalunya ha requerit a l’Ajuntament de Sabadell un informe que demostri el compliment de la legalitat espanyola en relació amb les banderes.

Per tant, i tenint en compte les circumstàncies de repressió i persecució que pateixen els càrrecs electes de les institucions catalanes per part dels aparells de l’Estat espanyol, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha decidit restituir les banderes i donar per tancat un tema que per a Serracant “no va de banderes, va de dignitat, de democràcia, de donar suport a un govern legítim al Parlament”. En aquest sentit, es reafirma en el fet que “el compromís d’aquest alcalde és donar sempre la veu a la gent, tal com es va fer l’1 d’octubre, i actuar conseqüentment d’acord amb la voluntat popular”.

El passat 27 d’octubre es van retirar simbòlicament les banderes espanyola i europea que onejaven a l’Ajuntament en un gest de normalitat per saludar la República acabada de proclamar pel Parlament de Catalunya.

L’alcalde de Sabadell no vol perdre l’oportunitat per exigir una vegada més “la immediata posada en llibertat dels 10 presos polítics i condemnem enèrgicament la persecució política de les idees i dels representants escollits democràticament”.