PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Escales noves, a la plaça de Magdalena Calonge

 

L’obra respon a una reivindicació del veïnat de la Serra d’en Camaró DSC 0081

El veïnat del barri de la Serra d’en Camaró disposa d’unes noves escales per accedir a la graderia de la plaça de Magdalena Calonge. Els treballs, dels quals es beneficiarà tot el barri, responen a una demanda veïnal i tenen per objectiu facilitar l’accés interior, com també l’evacuació de la graderia de la plaça de Magdalena Calonge, un lloc on els veïns i veïnes duen a terme activitats diverses.

DSC 0079Les obres les han dut a terme un grup de treballadors contractats per l’Ajuntament en el marc de programes de formació i treball per a persones en situació d’atur. Durant les últimes 3 setmanes, quatre participants en l’especialitat de construcció d’aquests programes subvencionats per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya han fet possible aquests treballs de millora.

Els programes de formació i treball estan pensats perquè persones en situació d’atur tinguin durant un temps un contracte per adquirir una experiència laboral i començar el camí per tornar al mercat de treball tot realitzant obres en benefici del conjunt de la ciutat.