PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Antonia García, guanyadora del Microcontes 2017 i Ramon Gomà, finalista

Antonia García Lago és la guanyadora del XVI Concurs de Literatura Ràpida Microcontes 2017 i Ramon Gomà Ferrando, el finalista. El concurs va tenir lloc el dissabte 25 novembre, a la Biblioteca Vapor Badia. Els premis consistien en un val de compra a les llibreries de Sabadell per valor de 300 € per a la guanyadora i un val per valor de 150 € per al finalista.

El jurat, format per Anna Cabeza, Alejandro Hinojo i Marta Solé i presidit pel periodista Ricard Ruiz Garzón, va deliberar entre els treballs presentats en aquesta ocasió per 13 persones diferents. Els concursants van disposar de 90 minuts per redactar un text a partir d’un dels cinc subtemes que hi havia preparats entorn del tema genèric d’aquest any: el circ. El subtema escollit a l’atzar per un dels concursants va ser un fotograma de la pel·lícula Freaks, de Tod Browning (1932).

El lliurament de premis va comptar amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, que es va dirigir als concursants destacant la importància de participar en concursos literaris i animant a concursar-hi en properes edicions. Berlanga va lliurar els premis i els vals de compra als guanyadors, com també els diplomes de participació a la resta de concursants.