PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Presència municipal en un curs sobre habitatge i pobresa energètica

El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, va participar ahir en una sessió sobre pobresa energètica, en el marc d’un curs organitzat pel Col·legi d’Educadors i Educadores Socials. Sota el títol "Revertir l'emergència per garantir el dret a l'habitatge digne", s‘adreça a educadors i educadores socials i analitza la situació actual en aquest àmbit.

Fernàndez va ser el ponent de la sessió sobre Polítiques públiques per aturar la pobresa energètica. “Hem pogut donar a conèixer les propostes que estem treballant a Sabadell per al desenvolupament de la Llei 24/2015 i hem intercanviat experiències, coneixements, inquietuds i possibles solucions amb els assistents”, ha explicat el regidor.

El curs ha comptat amb les intervencions de Maria Rosa Monreal, presidenta del CEESC; Irene Escorihuela, directora de l’Observatori DESC; Martí Batllori, jurista expert en sobreendeutament i habitatge; Carlos Macías, membre del Grup Promotor de la ILP Habitatge-Llei 24/2015, i Mònica Guiteras, membre de l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE).