PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament ampliarà la plaça d’Indíbil i Mandoni

El dilluns 4 de desembre s’iniciaran els treballs de millora de la mobilitat al barri de l’Eixample, ampliant l’espai públic de la plaça d’Indíbil i Mandoni per als veïns i millorant la mobilitat dels vianants. Els treballs convertiran el carrer de Buxeda, al tram entre el carrer de Sant Sebastià i el carrer de Ferrer de Blanes en un espai de prioritat dels vianants que s’incorpora a la plaça i per on no podran accedir els vehicles des de la carretera de Barcelona.

Les obres consistiran en la col·locació de jardineres a l’entrada del carrer de Buxeda, cantonada amb el carrer de Sant Sebastià, i barreres de protecció en la intersecció del carrer de Buxeda amb la carretera de Barcelona per garantir la seguretat d’aquest nou espai. L'accés als guals del carrer de Buxeda es farà des del carrer de Sant Sebastià, on també es podran realitzar càrregues i descàrregues pel veïnat però no s’hi podran deixar vehicles estacionats de forma permanent.

“La plaça actual és massa estreta i queda envoltada de trànsit motoritzat per tots els costats, cosa que la fa poc atractiva i d’accés insegur. Amb aquesta actuació aconseguim ampliar la zona d’estada per a les persones i guanyem espai perquè els infants puguin gaudir dels jocs infantils”, ha explicat el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.