PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Els nous dibuixos del Col·lectiu Bafarada que il·lustren el conte Nit de reis a Sabadell s’exposen al Casal Pere Quart

Es podran visitar fins al 6 de gener

Avui, divendres 1 de desembre, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà al Casal Pere Quart l’exposició dels nous dibuixos del Col·lectiu Bafarada que il·lustren el conte Nit de reis a Sabadell, i que es podrà visitar fins al proper 6 de gener.

Nit de reis a Sabadell contextualitza l’arribada dels Reis d’Orient a la nostra ciutat, recuperant el Sabadell tèxtil i creant un relat que modernitza les tradicions més universals, a més de relacionar-les i posar-les en valor amb les arrels més sabadellenques.

Totes les il·lustracions que hi apareixen són obra del Col·lectiu Bafarada, el qual agrupa una vintena de dibuixants sabadellencs. El seu objectiu és dinamitzar propostes culturals sabadellenques en l’àmbit de la seva professió. la il·lustració, com ara exposicions, xerrades o tallers.

El conte és obra de David Vila i, igual que l’any passat, es reparteix als alumnes del cicle infantil i inicial de les escoles de la ciutat, així com als tallers de fanalets de les biblioteques, de les activitats que es duen a terme al Passeig en el marc del Teixint el Nadal i als diferents Eixos Comercials de la ciutat.

Amb el conte, també es reparteix a les escoles un fanalet, per donar color a la Cavalcada, amb la intenció de lligar passat i futur. El fanalet és de paper i l’han dissenyat alumnes de la Unitat de Producte i Usabilitat d'Espais de l’Escola Superior de Disseny (ESDi).