PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Fundació SOS i la Fundació MAIN s'uneixen per a commemorar el Dia Mundial de la Infància

 

La Fundación SOS i la Fundació Main han signat un conveni de col·laboració per a  la realització de la gala d’enguany, així com  les dels propers anys, per l’encomiable labor que  realitza el seu equip en el territori català i Moçambic,  mitjançant  diferents programes d’atenció psicoeducativa, amb nens i nenes , adolescents i les seves famílies .

Gràcies al suport de L´Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell i l’Obra Social LA CAIXA, el Palau de Congressos de Catalunya acollirà  el proper dia  15 de Novembre la Gala Dia Mundial de la Infància, que tindrà dos objectius principals:  commemorar i difondre els drets dels més petits, i recaptar fons per als  projectes de ambdues fundacions.

L’esdeveniment   conduït  per Maria León, Juanjo Pardo y Ángel Rielo, comptarà amb  les actuacions en directe de Maria Rodés, Teràpia de Shock, Henry Méndez i el mentalista David Baró. A més els nens tindran una participació directa sent els protagonistes de  la gala gràcies a les actuacions dels grups Tons i Sons, Dance Street Àrea, Altercat, Coral Sembra i les escoles La Miranda, Centre de Dansa Laie y Àgora Sant Cugat. La gala comptarà amb d’altres actuacions como la de El Ciervo Teatre .

 

 

Una gala per a tota la família on els nens i joves seran els protagonistes de la tarda

A l’esdeveniment  acudiran el  Sr  Joan Carles Sánchez,  Alcalde de Sabadell,  la Sra. Irma Rognoni, Regidora del Departament d’Infància i  Família de l’Ajuntament de Barcelona; el Diputat Sr. Don Josep Oliva, Delegat de Benestar Social, Salud Pública y consumo de la Diputació de Barcelona; els presentadors Maria León, Ángel Rielo y Juanjo Pardo; la Presidenta de la Fundación SOS, Sra. Cristina Muñoz, el President de la Fundació Main, Sr. David Rodríguez Abellán;  així como d’altres rostres coneguts de la societat que acudeixen  anualment a la cita per a col·laborar en la promoció i defensa dels drets de la infància.

Els projectes pels quals es recaptaran fons son: “Somos una familia” de la Fundación SOS, que ajuda a famílies amb nens petits en risc d’exclusió social; y el projecte “TSEMBA” de la Fundació MAIN, que atén a nens y nenes  que malviuen als carrers  de Maputo .

Coneix millor a les dues fundacions organitzadores

www.fundaciomain.org / www.fundacionsos.org

 

Ampliar la informació

 


L'Ajuntament de Sabadell dóna suport a la XV Gala del Dia Mundial de la Infància.

 

Vegeu nota de premsa