PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Prop de 40 dones rebran avui els diplomes per la seva participació als tallers “Aprenent a estimar-nos més”, en la seva 14ena edició

Els objectius d'aquests tallers són predisposar a un canvi d'actituds davant les dificultats i adquirir  competències socials i personals, és a dir, habilitats i recursos per afrontar situacions i problemes de relació interpersonal, social i laboral, des de la perspectiva de gènere.

Aquest any, en la seva 14ena edició s'han realitzat dos nous tallers:

El Taller Dret a dir no. Posar límits a les nostres relacions, on s’ha treballat l’assertivitat, com a  estratègia i estil de comunicació i la resiliència, per enfortir la capacitat d’encaixar, resistir i superar adversitats.

El Taller Xantatges emocionals. Culpa? Responsabilitat?, on s’ha tractat el tema de la culpa i s’han treballat aspectes emocionals i relacionals per tal de no entrar en el cercle de la culpa i reconèixer els xantatges emocionals.

Un total de 40 dones han participat a ambdós tallers, que han estat impartits al Centre Cívic de Cal Balsach per la psicòloga M ª Elena Rolinski, del Centre d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Sabadell. La durada de cadascun dels tallers ha estat de 15 hores i s’han impartit en el període del 14 d’octubre al 16 de desembre.

En relació al perfil de les dones assistents, la majoria han estat dones d’edats compreses entre 40-55 anys, encara que hi ha hagut participants de 20 i també de 65 anys.

Les valoracions positives recollides d’aquests tallers han posat de manifest, un any més, l’interès per aquests continguts i la necessitat de continuar oferint aquestes activitats formatives.