PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El cartell “Bicicleta” de Joaquim Crespo serà la imatge dels actes commemoratius del Dia de la Dona per l’any 2015

En aquesta 15èna edició s’han presentat un total de 55 propostes, de les quals el 56% són cartells presentats per dones i el 44% per homes. En relació a la procedència dels participants, un 36% corresponen a persones residents de la ciutat de Sabadell, un 42% són persones procedents diversos indrets de les Comarques del Vallès Occidental i Oriental i la resta, el 22%, de Catalunya.

L’obra guanyadora ha estat seleccionada per un jurat que es va reunir el passat 19 de desembre i  que va estar format per: dues representants de la Taula d’Igualtat de Gènere, el director de l’Escola Illa, un artista local, una representant del departament de comunicació de l’Ajuntament, dos representants del Consell Municipal d’Igualtat Dona-home, la cap de Servei i el regidor de Drets Civils i Ciutadania.

Tal i com ha comentat el regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné, en relació amb l’elecció del cartell:  “La lluita per la igualtat ha de ser present en totes les esferes, tant públiques com privades, i per tal de sensibilitzar a la població envers les desigualtats de gènere i  d’anar avançant cap a la igualtat real, desenvolupant polítiques d’acció positiva, proposem cada any un concurs per a seleccionar la imatge dels actes commemoratius del Dia internacional de la Dona. Convoquem un concurs públic amb la voluntat de que el missatge que es transmeti sigui una manifestació de la ciutadania i en especial del públic més jove”.

L’exposició de cartells, que ha estat feta per ex-alumnes de gràfica publicitària de l’Escola Municipal d’Art Illa, romandrà oberta al públic fins al diumenge 1 de febrer a la Sala d’Exposicions 2 del Casal Pere Quart (Rambla, 69).

Tant  l’exposició  com  el  concurs  han  comptat  amb  el  patrocini  de  l’empresa DISNOVA, Hermanos Peñalver S.A.