PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Joves europeus presenten a Sabadell un documental sobre immigrants sahrauís instal·lats al municipi

saharawish2

 

HOLD ON! és el nom de l’ intercanvi europeu, finançat pel programa La Juventud en Acción, que se celebra a Sabadell des del 6 fins el 14 de juliol. Durant nou dies, 38 joves de diversos països d’ Europa –Itàlia, Portugal, França, Bulgaria, Letonia i Espanya- treballaran entorn els prejudicis cap a les persones migrades i refugiades.

Durant els dies de durada de l’ intercanvi, els participants realitzaran entrevistes a sabadellencs provinents del Sàhara Occidental i veïns del municipi, amb la finalitat de produir un documental que denunciï el conflicte sahrauí i doni veu als protagonistes que en el seu dia van haver de deixar casa seva per començar una nova vida, en aquest cas, a Sabadell.

Saharawish –joc de paraules entre “pertinent al Sàhara” i “el desig del Sàhara”- és el producte final: un documental que es presentarà el proper dilluns 13 de juliol a les 19h a la plaça del Doctor Robert.

L’ associació Taller d’ Art, Cultura i Creació organitza per quarta vegada un intercanvi europeu a Sabadell. En aquesta ocasió, el Molí de Sant Oleguer, L’Estruch i l’Espai Jove de Can Rull han estat els tres espais de la ciutat en el que han transcorregut el gruix de les activitats programades durant el projecte.

 Imatges de la presentació del documental, el dilluns 13 de juliol, a l'Ajuntament de Sabadell

sahrawish2

sahrawish3