PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

16ena edició dels tallers “Aprenent a estimar-nos més”

tallers16aAmb aquesta nova edició es pretén bàsicament, motivar a les persones participants cap a un canvi d’actitud personal i de la relació vers als altres, a fi de configurar una nova visió de la realitat. També, dotar d’eines i estratègies per un afrontament actiu dels problemes apoderant a les persones participants cap a la millora de les relacions personals tot fomentant les relacions simètriques i igualitàries home - dona.

En concret, el taller “ Relacions de Parella” aprofundeix en el concepte de parella i en la concepció de l’amor, valorant si aquests fomenten o no relacions de parella sanes i respectuoses. Durant el taller i de forma transversal, s’abordaran temes com la dependència emocional, el mite de l’amor, la gelosia, els rols de gènere, la violència dins la parella, etc...

El taller “ Sóc dona”, que s’ofereix per primera vegada dins la formació d“Aprenent a estimar-nos més” , té com objectiu analitzar el rol de la dona en l’àmbit familiar i social treballant l’apoderament i adquirint creences que afavoreixin les relacions igualitàries home-dona. Durant el taller es farà una revisió crítica dels discursos socials en relació als estereotips de gènere

Els tallers, que seran impartits per la psicòloga Sílvia Borreguero, s’iniciaran el dia 6 d’octubre i finalitzaran el dia 15 de desembre. En concret, el taller “Relacions de parella” serà els dimarts, de 17.30 a 19 hores i el de “ Sóc dona”, dimarts de 19.30 a 21.00 hores. Tots dos tallers s’impartiran al Centre Cívic de la Creu Alta- Cal Balsach ( crta de Prats de Lluçanès, 2).

Les inscripcions es poden fer de forma presencial a la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania (carrer Sant Pau, 34), de 9 del matí a 3 de la tarda (telf. 93.745.19.53), o bé en línia: us descarregueu el full d'inscripció i l'envieu per correu electrònic a: Igualtat-dona-home@ajsabadell.cat, especificant a l'assumpte “Tallers d’Igualtat Dona -Home, edició setembre -desembre 2015”.

 

>> Per a més informació: www.sabadell.cat/dona