PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Un any més, Sabadell commemora amb un ampli programa 6 Dies Internacionals relacionats amb els Drets Humans

El lema del programa d’enguany es concreta en els dos primers punts de l’article 13è de la Declaració dels Drets Humans, fent referència al dret de les persones a la lliure circulació. En aquesta línia, la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, considera que “hem focalitzat el programa en les persones refugiades i en la defensa dels seus drets. Crec que en el context en què estem havíem d’aprofundir en aquesta qüestió. Per això la majoria d’activitats van focalitzades en aquest tema”. S’han programat diferents activitats al respecte, com conferències, exposicions i jornades tècniques per a professionals.

El programa és una iniciativa de la Regidoria de Drets Civils, El Síndic Municipal de Greuges i compta amb la col·laboració de més de quaranta entitats. Dins de l’oferta d’actes s’inclouen les celebracions de sis dies internacionals:

L’acte institucional del 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, serà especialment significatiu, doncs es commemora el desè aniversari de la creació del Síndic Municipal de Greuges de Sabadell. L’acte tindrà lloc el 10 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori del Casal Pere Quart, amb una conferència a càrrec de David Bondia, professor de Dret Internacional Públic i Relacions Internacional a la UB i director de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, i Teresa Seseras, exdefensora del Ciutadà a Girona.

ddhh15

>> Enllaç al programa

>> Nota de premsa  "Amb el rerefons de la crisi dels refugiats, el programa de Drets Humans proposa 26 activitats per commemorar 6 dies internacionals"

>> Arxiu sonor de la regidora Míriam Ferràndiz a la pàgina Sala de Premsa

>> Hashtag del programa: #DretsHumansSBD