PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Avui, 20 de novembre, es commemora el Dia Universal dels Drets de l'Infant

Els drets de la infància són drets que posseeixen els nens, nenes i adolescents per la simple raó de néixer. Són inalienables, irrenunciables, innats i imprescindibles per a una bona infància. Aquests drets es troben recollits a: La Convenció sobre els drets de l'Infant

Això vol dir, que si volem que els drets de les persones del nostre voltant es respectin, tenim el deure de no vulnerar aquests drets.

La Convenció estableix el dret dels infants a ser infants, a no ser adults abans d'hora, a no haver de preocupar-se per l'alimentació, la salut, conflictes bèl·lics, l'habitatge...

Les dades no canvien el món per elles mateixes. Fan possible el canvi, identificant necessitats, donant suport a la conscienciació i mesurant el progrés. El més important és que aquells que prenen decisions utilitzin les dades per fer un canvi en positiu, i que les dades estiguin disponibles perquè els nens i les comunitats els utilitzin com a subjectes de dret.

 


collageinfants

 

L'acte, conduït per en Pep Callau, vicepresident de Pallassos sense Fronteres, ha consistit en un recorregut pels drets dels infants, a través de la música.

Han participat a l'acte alumnes dels instituts Arraona, Vallès, Joan Oliver i dels Col·legis Claret i Servator, així com les entitats Educo i Fundació MAIN que han recolçat totes les iniciatives solidàries que es duen a terme des d'aquests centres educatius i, concretament, des de la XESI (Xarxa Educativa Solidària Intercultural)

>> Llibret que recull els drets explicats en el decurs de l'acte i les lletres de les cançons que hem escoltat

>> Enllaç amb Spoty per sentir les cançons de l'acte

 

 

 

 


El quartet Mèlt s'afegeix a la commemoració de la Diada Universal dels Drets dels Infants i dedica una cançó als nois i noies de Sabadell participants a l'acte.


Galeria fotogràfica

Acte central de Dia Internacional dels Drets dels Infants


 

>> Més informació