PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell commemora el Dia Internacional del Migrant

 

Durant l'acte tindrà lloc la taula rodona "Parlem sobre refugiats", moderada per Carles Solà, director de Tot un Món. Així mateix, es comptarà amb l'actuació musical de l'Associació Rumana de Sabadell.

 

targetomigrant

Descarregar targetó d'invitació a l'acte


 

Galeria fotogràfica

Dia Internacional del Migrant 2015

 


 

Altres activitats

fronteres

Des de l’SCAI s'ha organitzat un acte en el marc del Dia Internacional del Migrant pel proper divendres 18 de desembre.

L’associació teatral Mousiké, associació dedicada, especialment, a la realització d’accions artístiques amb col·lectius vulnerables o en risc d’exclusió social ens presentarà el seu projecte Fronteres, amb la projecció del documental Caure del Niu i cinefòrum al voltant del fet migratori i les patologies que pateixen els infants i joves.

En aquest enllaç podeu visionar el teaser i veure una mica d’informació: http://fronteres.org/ca/caure-del-niu/

L’acte tindrà lloc el proper divendres, 18 de desembre, a les 18:30h a l’Espai Àgora de Sabadell (Centre Cívic de Sant Oleguer: C/ Sol i Padrís, 93)

 


 

Entrevista a Ràdio Sabadell, "A Bona Hora" 

En Dia Internacional del Migrant a Ràdio Sabadell han convidat al programa a 3 persones que un dia van deixar la seva terra i van arribar a la nostra ciutat buscant un futur millor. Han parlat de la seva'experiència, què pensen i com se senten. Les seves paraules no tenen desperdici. Sebu Kaba, guineà que parla 5 llengües, diu: "Per mi era una humiliació demanar asil polític per les preguntes que em feien i com em tractaven". I la marroquina Nadia Jaafar afegeix: "Nosaltres ens volem integrar, enriquir, tenim interès en ser part de la vostra societat però no ens sentim acceptats".