PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Mescla't 2016, tallers mostra d'entitats, jocs, teatre i concerts

Els dies 21 i 22 d’octubre, la ciutat acollirà el Mescla’t 2016, a l'espai del Passeig de la Plaça Major i la Plaça del Doctor Robert. Una trobada que aplega tallers, mostra d’entitats, jocs, teatre i concerts. Però, realment, es tracta d’alguna cosa molt més important que un espai informatiu, de sensibilització i lúdic al voltant dels drets bàsics de les persones. Més d’una cinquantena d’entitats i associacions congreguen els seus esforços per manifestar-se de manera conjunta i coordinada en contra del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia i qualsevol discriminació per raó de creença, origen, o diversitat funcional.

En definitiva, la ciutat es troba per lluitar activament a favor d’una igualtat que respecti totes les diferències.

Dins el programa del Mescla't 2016 destaquem les activitats per a joves i infants, tallers, dansa, músiques tradicionals, teatre i les actuacions de 4 importants grups musicals com El Diluvi, Lágrimas de Sangre, Dtumbaga i Yacine & The Oriental Groove al llarg dels dos dies.

Per a la importància del què simbolitza el Mescla’t a favor dels valors i la diversitat, us convidem a participar-hi. Quants més hi serem més sumarem en contra la discriminació i a favor dels Drets Humans.

Us esperem!

Programa de l'activitat

 

Galeria Fotogràfica del Mescla't 2016

 

MESCLA'T